[PANN] Red Velvet Joy’un Teaserlarının Neden Hep Farklı Olduğu Hakkında Hayran Teorileri


[PANN] Red Velvet Joy’un teaserlarının neden hep farklı olduğu hakkında hayran teorileri

Postu yazan hayran Joy’un fotoğraflarının hep diğer üyelerden farklı olduğunu/ öne çıktığını fark etmiş. SM’in bunun arkasında bir amacı olup olmadığını sorguluyor.
1. Irene, Seulgi ve Wendy çıkış yapmadan önce SM Rookies de resmi stajyerlerdi ama Joy gizli üyeydi. Joy, grubun çıkış teaserı yayınlana kadar bilinmiyordu. (Yeri de çıkış yapmadan önce halka açık bir stajyerdi.)
2. ‘Happiness’ teaserında sadece Joy’un tacında taş olduğunu ve diğer üyeler şaşkın bir şekilde dururken onun düz bir yüz ifadesiyle durduğunu fark edeceksiniz.
(Fotoğraf paylaşmış: https://2.bp.blogspot.com/…/c4LBWXDa…/s1600/Screenshot_1.jpg )
3. ‘Ice Cream Cake’ teaserlarında da tüm üyeler yakın çekimlere sahip ve hepsi direk olarak kameraya bakıyor. Joy arkası dönük tek üye. Ayrıca diğer üyelerin saç renkleri sarıyken, Joy’un saç rengi birazcık daha koyu (Strawberry diye adlandırılan bir renge sahip.)
(Fotoğraf paylaşmış: https://4.bp.blogspot.com/…/vT6-hhsa…/s1600/Screenshot_2.jpg )
4. Ayrıca müzik videosundaki bir sahnede tüm üyeler ona bakarken Joy dışarıda duran tek kişi.
(Fotoğraf paylaşmış: https://2.bp.blogspot.com/…/4QtsJ7mn…/s1600/Screenshot_3.jpg )

5. ‘Dumb Dumb’ da ise sanki grubu yönetiyormuş gibi öne otuturulmuş, ayrıca bir ayağı havada olmayan tek üye.
Son olarak, klipte Joy bebek olarak gösterilmemiş olan tek kişi.
(Fotoğraf paylaşmış: https://2.bp.blogspot.com/…/K77Qhm4X…/s1600/Screenshot_5.jpg )
---
Yorumlar:

1. [+177, -6] Eğer SM bunların hiçbirini planlamamışsa ve bunlar sadece çekilen fotoğrafların en iyilerinin seçilmesiyle oluşan bir tesadüf olsa gerçekten komik olurdu ㅋㅋㅋ
2. [+155, -4] ‘Happiness’ zamanından bir de diğer üyelerin sadece üst kısımlarının çekildiği ve arka planda kendi temsil ettikleri renklerden oluşan çıkış fotoğrafları var. Joy, arka plan rengi olmayan ve ayakları yere değen tek üye.
(Fotoğraf paylaşmış: https://1.bp.blogspot.com/…/j5V1yqOl…/s1600/Screenshot_6.jpg )

3. [+145, -2] Hul...bu da ne? Neden Joy hep farklı?
4. [+114, -1] SM gerçekten tüylerimi diken diken ediyor. Red Velvet sanki Irene ve Seulgi merkezli bir grupmuş gibi geliyor ama belki de SM gizlice Joy’u merkeze itiyor ve belki de Joy yeterince tecrübe kazandığında bunu açıklayacaklar.
5. [+96, -2] Instagram’da yayınlanan teaser fotoğraflarında Joy kameraya direk olarak bakan tek üye ve diğer üyelerden farklı bir hava veriyor.
(Fotoğraf paylaşmış: https://2.bp.blogspot.com/…/C4xPyctv…/s1600/Screenshot_7.jpg )

6. [+95, -1] Yıllardır SM hayranıyım ve bu kesinlikle planlanmış bir şey. SM idolleri için eşsiz dünyalar yaratmakta gerçekten harika işler çıkarıyor. Mesela EXO’nun kendine has dünyasına bakın. Eminim ki Red Velvet’in de kendi hikayesi vardır.

7. [+94, -2] Joy grubun lideri gibi duruyor. Tacındaki taş, Joy’un fotoğrafının dönük olması onun kameranın önünde olduğu anlamına geliyor. Diğer üyeler döndüğünde ise Joy dümdüz bakıyor, bu da diğer üyelerin kameranın arkasında olduğunu gösteriyor.
8. [+88, -7] Yeni müzik videolarının da yorumlamalarında videonun Sewol Gemi Kazası’nı temsil ettiği söyleniyor. Eğer bu doğruysa, Joy kurtulanları temsil etmiyor mu?
9. [+86, -3]Bu sahnede de Joy farklı renk giyinen tek üye.
(Fotoğraf paylaşmış: https://2.bp.blogspot.com/…/5WoQvAF8…/s1600/Screenshot_8.jpg )
10. [+82, -0] Vay canına, hepsinin böyle ortaya çıkması tüylerimi diken diken ediyor.
11. [+72, -0] Joy’un star olduğu hissini veriyor. Tüm fotoğraflarda diğerlerinden farklı ve gizli/bilinmeyen tek stajyerㅋㅋㅋ SM Rookies’den olmayan tek üye. ㅋㅋㅋ
12. [+57, -1] Vay canına, şimdiye kadar tacındaki taşı fark etmemiştim, tüylerimin diken diken olmasına şaşmamalı
13. [+54, -2] Bu fotoğrafta da… Joy diğer üyelerden tamamen farklı bir renk giyiniyor… Tabii abartmıyorsam ㅠ
(Fotoğraf paylaşmış: https://4.bp.blogspot.com/…/2spGGuyL…/s1600/Screenshot_9.jpg )
14. [+48, -1] SM bunu kesinlikle planlamış, bu onların hayranı olmayı çok eğlenceli kılıyor.
15. [+48, -2] Bilmiyorum… Planlanmış gibi duruyor ama aynı zamanda tesadüfmüş gibi duruyor. Çok kafa karıştırıcı. Farklar çok ince.
16. [+47, -1] Tüylerimi diken diken eden başka bir teori ise SM’in onlar için hazırladığı konsept dünyası. Bu teoriye göre diğer tüm üyeler başka gezegenlerden gelirken Joy aralarındaki tek insan.
NOT: Tüm bunların hayranlar tarafından tespit edildiğini unutmayın lütfen, yazınlanların hiçbir kesinliği yok.


Sizin Yorumlarınızdan Bazıları:

1. [+25] Öyleyse bu da var, hepsinin gözleri açık ve kameraya bakarken Joy'ın gözleri kapalı


2.[+34]Emin değilim ama One Of These Night'ta en çok ilgimi çeken sahne herkes otururken Joy'un öne doğru ilerlemesi ve sonra etrafın karardığı sahne olmuştu.
3. [+15] Hepsi tesadüf olamaz bu ICC döneminde ışıklı montlardaki farklılığı bende sezmiştim hatta neden Joy sadece mavi giyiyor neden sadece onun rengi farklı gibi yorumlar yapmıştım . Ama Happiness dönemindeki bu taçtaki taş olayını fark etmemiştim hepsi şaşkın bakarken Joy'un sakince durmasınıda poz hatası olmuş ama güzel cıktıkları için konulmuştur diye düşünmüştüm . Garip ...


Çeviri: -chimah







Share:

0 yorum