[PANN] Park Bogum ve Irene Music Bank'teki MC'liklerini Bitiriyorlar

[PANN] Park Bogum ve Irene Music Bank'teki MC'liklerini Bitiriyorlar



Kaynak: Osen via Naver
1. [+5,610, -121] Bir yıl iki ay boyunca bize verdiğiniz mutluluk için teşekkür ederiz. Hayatımda gördüğüm en iyi MCler ㅠㅠㅠ Onların gidişini görmek çok üzücü!!
2. [+5,525, -198] Vay canına, Music Bank büyük ihtimalle diğer üç müzik şovunun arasındaki en iyisi. Diğer müzik şovlardan hiçbirinin MClerin son sahnesi için böyle bir şey yaptığını görmedim. Onları gerçekten iyi seçmişler. Acaba bir daha böyle bir çift MC görebilecek miyiz?
3. [+4,107, -137] Bu şovu izleme sebebim onlardı... Sıkı çalıştığınız için teşekkür ederiz!
4. [+3,435, -123] Bu kadar sıkı çalıştığınız için teşekkür ederiz, cuma günlerimi daha eğlenceli yaptınız
5. [+542, -19] İyi iş çocuklar. Onların gözyaşlarına boğulmuş halde görmek kalbimi kırdı. Şovun en iyi yanı onlardı benceㅜㅜ
6. [+400, -9] Park Bogum MC'lik yapmaya ünü bulmadan önce başlamıştı ve Irene'de popüler olmadan başlamıştı. Eminim ki birbirlerini çok iyi anladıklarına eminim. Bu iki tatlı MC'nin gittiğini görmek çok üzücü. KBS'in de onları sevdiğine eminim.
-
Kaynak: Nate
1. [+428, -38] Üzücü bir haber ama orjinal işlerine dönmek zorundalar. Bogum şu an bir aktör olarak yükselişte ve Red Velvet SM'in gelecekteki en iyi kız grubu olması için yapması gereken çok şey var. İkinizde iyi iş çıkardınız~
2. [+318, -23] Onları izlemek Music Bank'te WGM izlemek gibiydi... Çoğu idol performansından daha fazla izleyicileri vardı. Yeni projelerinizde fighting! (Başarılar!)
3. [+238, -24] İyi iş^^ alkış alkış alkış!!!
4. [+32, -4] Başka bir MC ikilisinin onların yerine geçebileceğini sanmıyorum ㅠ Gerçekten iyi bir kimyaları ve popüleriteleri vardı... Bir MC çiftinin bu kadar iyi yaptığını daha önce hiç görmemiştim.
5. [+21, -2] Bir izleyici olarak üzüldüm ama onları oyunculuk ve şarkıcılık yollarında destekliyorum! Sıkı çalıştığınız için teşekkürler!




Share:

0 yorum